Skip to main content

Συνεργασία ΠΑΟΚ με start up από Θεσσαλονίκη με κίνητρα για οπαδούς

Συνεργασία ΠΑΟΚ με Bubbllz: «Τι θα έλεγες αν πόσταρες τη φωτογραφία σου και πέρα από τα like είχες τη δυνατότητα να κερδίσεις και δώρα;»

Να ενισχύσει μία start up από τη Θεσσαλονίκη που φιλοδοξεί να αφήσει το δικό της στίγμα στον ψηφιακό κόσμο αποφάσισε για τη σεζόν 2019-2020 ο ΠΑΟΚ.

«Η Bubbllz, λοιπόν, εντάσσεται στο δίκτυο των εμπορικών συνεργατών του ΠΑΟΚ θέλοντας να συμβάλλει στην προβολή των χορηγών του συλλόγου στα social media μέσα από την δύναμη και την αγάπη των φιλάθλων της ομάδος», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και εξηγεί:

«Πλέον, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν ένα παραπάνω κίνητρο να ποστάρουν τις φωτογραφίες τους στα Social Media, αφού μέσω της Bubbllz θα διεκδικούν πολλά δώρα ΠΑΟΚ κι άλλες εκπλήξεις».

Η Bubbllz

Η Bubbllz είναι μια ελληνική startup, η οποία έχει βραβευτεί με το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας 2016 και έχει μέτοχο την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος ΑΕ μέσω του NBGBusiness Seeds. Έχει πραγματοποιήσει ήδη το soft launch της και βρίσκεται στην αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Οι φίλαθλοι μοιράζονται στα social media την εμπειρία τους και την αγάπη τους για την ομάδα τους και τον αθλητισμό. Με επίκεντρο τον ίδιο τον χρήστη, σκοπός του bubbllz είναι να «γνωρίσει» τους φιλάθλους των ομάδων με τους σπόνσορες τους, να ανταμείψει τα post των χρηστών με μοναδικές προσφορές και να απογειώσει την εμπειρία τους πριν, κατά την διάρκεια και μετά τον αγώνα της ομάδος τους.

Η εφαρμογή διατίθεται ήδη για Android και iOS συσκευές και είναι δωρεάν.

Μάθε περισσότερα στο www.bubbllz.com