Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022
x

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΕΤΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Οι συνεργαζόμενοι φορείς συμφώνησαν στην επικείμενη ανταλλαγή πληροφοριών αναφορικά με επιχειρηματικά, εκπαιδευτικά και οικονομικά θέματα.

Υπογράφηκε σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουρισμού & Ναυτιλίας και του δήμου Καλαμαριάς, με σκοπό, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΟΕΤΝ, «την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας αλλά και την αξιοποίηση των τουριστικών πόρων του δήμου».

Οι υπογραφές έπεσαν σήμερα Σάββατο 24 Ιουνίου, ενώ κύριο σημείο του συμφώνου συνεργασίας αποτελεί, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, «η συγκέντρωση, η επεξεργασία και η υλοποίηση προτάσεων, για το βέλτιστο τρόπο ανάπτυξης και προβολής του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Καλαμαριάς, ενισχύοντας mτην τουριστική και πολιτιστική ταυτότητα του δήμου, μέσα από επιχειρηματικές συνέργειες με τα μέλη της ΠΟΕΤΝ».

Οι συνεργαζόμενοι φορείς συμφώνησαν στην επικείμενη ανταλλαγή πληροφοριών αναφορικά με επιχειρηματικά, εκπαιδευτικά, και γενικότερα οικονομικά θέματα, ενώ θα διοργανώσουν συναντήσεις, εκθέσεις, ημερίδες και κάθε τύπου ενέργειες, με σκοπό την ενδυνάμωση και την ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των μελών τους.

Συζητήθηκε, παράλληλα, η κοινή συμμετοχή σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα και δράσεις που θα ενισχύσουν την αμοιβαία συνεργασία των φορέων και θα επιφέρουν πολλαπλασιαστικά οφέλη σε τοπικό επίπεδο.

Στην υπογραφή του Συμφώνου Συνεργασίας παρόντες και παροούσες ήταν ο πρόεδρος της ΠΟΕΤΝ, Ιωάννης Μανδρίνος, ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Βάσιλική Νικολέτου, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος, Παναγιώτης Καρδάρας και ο υπεύθυνος Νεανικής Επιχειρηματικότητας των ΣΕΕ-ΠΟΕΤΝ, Αλέξανδρος Μανδρίνος.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ