Skip to main content

Συνεργασία του «PAOK TV» με τη Mediastalker κατά της πειρατείας

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να προασπίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης των αναμετρήσεων.

Για τη συνέχιση της συνεργασίας του με τη Mediastalker με στόχο να προασπίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα των αγώνων που έχει μέσω του «PAOK TV» από φαινόμενα πειρατείας και παραβίασης της πνευματικής ιδιοκτησίας ενημέρωσε ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο «Δικέφαλος»:

«To PAOK TV θα σας κρατήσει συντροφιά και στα Play Offs της Super League. Στην προσπάθεια που κάνουμε σας θέλουμε όλους δίπλα μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει για την καταπολέμηση των φαινομένων πειρατείας του PAOK TV την συνεργασία της με την MEDIASTALKER.

Η Mediastalker είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην καταπολέμηση της πειρατείας και την παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας των οπτικοακουστικών έργων στο διαδίκτυο.
Βασισμένη σε λογισμικό Τεχνητής Νοημοσύνης και Μηχανικής Μάθησης, θα ελέγχει το internet για παράνομες ζωντανές μεταδόσεις του PAOK TV ώστε το υλικό να ελέγχεται και να διαγράφεται άμεσα.

Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να βοηθήσουν τη διαδικασία στέλνοντας email στο piracy@paokfc.gr με το παράνομο link που εντοπίζουν ώστε να γίνονται άμεσα ενέργειες ή να τηλεφωνήσουν στο 2310954099.

Παράλληλα θα υπάρχουν κλιμάκια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα ελέγχουν και την προβολή των αγώνων σε χώρους εστίασης και δημόσιας προβολής. Μπορείτε και εδώ να βοηθήσετε στέλνοντάς μας την διεύθυνση και την ονομασία του καταστήματος που δείχνει το παιχνίδι χωρίς να βρίσκεται στην λίστα των HotSpots.

Ήδη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει ενέργειες εναντίον όσων έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης και όσους μεταδίδουν τους αγώνες σε παράνομα streams.

Στη προσπάθεια σας θέλουμε συμπαίκτες!».