Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020
x

THE MODERNIST:ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ - ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

Η ευρείας κλίμακας στρατηγική συνεργασία με τη Βιοϊατρική αφορά στην πλήρη κάλυψη του προσωπικού του ξενοδοχείου The Modernist.

Άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στις αρχές Ιουνίου το ξενοδοχείο The Modernist στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από τρεις μήνες αναγκαστικής διακοπής της λειτουργίας όλων των ξενοδοχείων της χώρας για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού

Το ξενοδοχείο ενισχύει τις διαδικασίες καθαρισμού υιοθετώντας επιπλέον προληπτικά μέτρα στο πλαίσιο των οδηγιών του Παγκόσμιου και Εθνικού Οργανισμού Υγείας, με σημαντικότερη προσθήκη στην ασφαλή λειτουργία του ξενοδοχείου τη συνεργασία με τον όμιλο Εταιρειών Υγείας Βιοϊατρική, και συγκεκριμένα με το Κέντρο Διεθνών Ασθενών του ομίλου, CrossBorderMedCare.

Η ευρείας κλίμακας στρατηγική συνεργασία αφορά στην πλήρη κάλυψη του προσωπικού του ξενοδοχείου, τους οποίους θωρακίζει σε διαφορετικά επίπεδα πρόληψης και αντιμετώπισης της Covid-19.

Πιο συγκεκριμένα, η συνεργασία περιλαμβάνει 24ωρη παροχή τηλεϊατρικών επισκέψεων, 24ωρη πρόσβαση σε online πλατφόρμα παρακολούθησης ασθενών με COVID-19 από ομάδα λοιμωξιολόγων, δυνατότητα πραγματοποίησης δειγματοληψιών (μοριακά τεστ & τεστ αντισωμάτων) με αποτελέσματα εντός 15 λεπτών, εκπαίδευση προσωπικού, και φυσικά διαθεσιμότητα ιατρού στον χώρο του ξενοδοχείου εντός 45 λεπτών.

Ο κ. Κωστής Καρατζάς, Founder του The Modernist, δήλωσε σχετικά: “Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, εστιάζουμε ακόμα περισσότερο στην υγεία των συναδέλφων και των επισκεπτών μας. Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, και για όσο χρειαστεί, θα είμαστε εδώ για να προσφέρουμε μία απόλυτα ασφαλή όσο και ευχάριστη εμπειρία στους παλιούς αλλά και τους καινούριους φίλους του Modernist”.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ