Skip to main content

Συνεργασία ZeniΘ με τη Real Consulting για λύσεις πληροφoρικής

Η LS Retail είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ενιαίων λύσεων λογισμικού για επιχειρήσεις λιανικής, εστίασης και forecourt όλων των μεγεθών.

Με διεθνώς καταξιωμένη λύση λιανικής LS Retail Central, βασισμένη στην τελευταία έκδοση Microsoft D365 Business Central, εξοπλίζει τα καταστήματά της η εταιρεία παροχής ενέργειας, ΖeniΘ.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα λύση ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες του καταναλωτή, ενώ η ολοκλήρωση με τα συστήματα CRM, Billing & eshop στοχεύει στην απρόσκοπτη εμπειρία του πελάτη, ανεξαρτήτως του καναλιού επικοινωνίας.

Για την υλοποίηση του έργου, η ΖeniΘ επέλεξε ως συνεργάτη της τη Real Consulting, κορυφαία ελληνική εταιρεία παροχής σύγχρονων λύσεων πληροφορικής, που έχει διακριθεί με την ανώτερη παγκόσμια πιστοποίηση LS Retail Diamond Partner.

Η LS Retail είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές ενιαίων λύσεων λογισμικού για επιχειρήσεις λιανικής, εστίασης και forecourt όλων των μεγεθών για πάνω από τρεις δεκαετίες.

Σήμερα, οι λύσεις λιανικής πώλησης LS Retail υποστηρίζουν δεκάδες χιλιάδες καταστήματα, αλυσίδες καταστημάτων λιανικής, εστιατόρια και σταθμούς καυσίμων σε 130 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Η Real Consulting, για περισσότερα από 18 χρόνια, παρέχει υπηρεσίες και καινοτόμες διεθνείς λύσεις που επικεντρώνονται στην αύξηση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας των πελατών της. Έχοντας αναλάβει από το 2013 ως ο Lead Partner για την Ελλάδα για το Microsoft Dynamics NAV την ελληνικοποίηση του και τη διανομή του στην ελληνική αγορά καθώς και την ελληνικοποίηση της μεγαλύτερης κάθετης λύσης λιανικής παγκοσμίως LS Retail – LS Central, η Real Consulting είναι ο πιο πολυβραβευμένος Microsoft Dynamics Partner στην Ελλάδα και ένας από τους πιο επιτυχημένους στην Ευρώπη.