Skip to main content

Συνεργασίες προωθούν οι νέοι επιχειρηματίες του Τουρισμού

Μεγάλη εκδήλωση για τις δυνατές συνέργειες μεταξύ του Τουρισμού και άλλων κλάδων της οικονομίας, από τη Νεανική Επιχειρηματικότητα.

Ο όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας (ΝΕ) διοργανώνει εκδήλωση την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 20:30 με θέμα: ''Ο ελληνικός τουρισμός και οι ευκαιρίες συνέργειας με τους υπόλοιπους κλάδους της ελληνικής οικονομίας".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Les Lazaristes της Θεσσαλονίκης με κεντρικό ομιλητή τον κ. Αλεξόπουλο Κωνσταντίνο, CEO της αλυσίδας ξενοδοχείων Domotel ΑΕ.

Στην εκδήλωση συμμετέχει και θα παρουσιαστούν επίσημα στατιστικά στοιχεία για τον ελληνικό τουριστικό κλάδο ο τουριστικός φορέας INSETE με βασικό εταίρο τον ΣΕΤΕ και συνεταίρους την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA) και την Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Διαμερισμάτων Ελλάδος (ΣΕΕΔΕ) και θα μοιραστεί σχετικό έντυπο υλικό.

Επίσης θα γίνουν τοποθετήσεις από ιδιοκτήτες και γενικούς διευθυντές ξενοδοχείων των Συνδέσμων τουριστικών επιχειρήσεων της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη τόσο των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της κάθε χώρας όσο και των αδύναμων σημείων που απαιτούν βελτίωση. Μέσω της συζήτησης και της ανάλυσης όλων των στοιχείων θα πέσει φως στις ευκαιρίες που γεννώνται για την δημιουργία συνεργειών μεταξύ του τουριστικού κλάδου με τους υπόλοιπους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.