Skip to main content

Συνεργάτες Σαμαρά: Συντιστούμε ψυχραιμία στη γελοία συμμορία

Οι «κυβερνητικές πηγές» δεν απάντησαν απολύτως τίποτα στα ερωτήματα, συνιστούμε στη γελοία συμμορία ψυχραιμία. Μέχρι τέλους...», σημειώνουν.

«Ψυχραιμία στη γελοία», όπως τη χαρακτηρίζουν, συμμορία συνιστούν οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά απαντώντας στις κυβερνητικές πηγές που τον κατηγορούσαν για διολίσθηση «από τη γραφικότητα στη γελοιότητα».

Οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά αναφέρουν ότι «καθώς ο κ. Τζανακοπουλος ειναι προφανώς σε δύσκολη θέση -κατανοητό- και οι "κυβερνητικές πηγές" δεν απάντησαν απολύτως τίποτα στα συγκεκριμένα ερωτήματα, συνιστούμε στη γελοία συμμορία ψυχραιμία. Μέχρι τέλους...».

Μάλιστα, είχε προηγηθεί από πλευράς κύκλων της κυβέρνησης το αίτημα να απαντήσει ο κ. Σαμαράς αν διαψεύδει τη γνησιότητα του ιδιόχειρου σημειώματός του στον Κωνσταντίνο Φρουζή και «για ποιο λόγο παρέπεμψε τον κ. Φρουζή στον τότε υπεύθυνο για όλες τις δαπάνες του Δημοσίου, Χρήστο Σταϊκούρα».

Νωρίτερα συνεργάτες του κ. Σαμαρά είχαν σχολιάσει: «Να εικάσουμε, υποθέσουμε, εκτιμήσουμε -σύμφωνα με τη λογική της γελοίας συμμορίας- ότι η ταύτιση απόψεων Τσίπρα-Φρουζή είναι αποτέλεσμα χρηματισμού; Και κάτι ακόμα: τι να εννοεί άραγε ο κ. Φρουζής όταν στις 23/12/2014, σε ερώτηση για τις επαφές της φαρμακοβιομηχανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει: ''η συνεννόηση και η ενημέρωση είναι τακτική και αμφίδρομη;''».