Skip to main content

Συγγνώμη από τον Χαρδαλιά ζήτησε η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια

Αυθόρμητη και όχι προσχεδιασμένη χαρακτήρισε η 44χρονη την επίθεση με νερό στον Χαρδαλιά, ζητώντας του παράλληλα συγγνώμη.

«Θέλω να με συγχωρέσει μέσα από τα βάθη της ψυχής μου γιατί δεν είμαι κακό παιδί», αναφέρε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνένετυξης η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια που το μεσημέρι της προηγούμενης Τρίτης πέταξε ένα ποτήρι με νερό στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, την ώρα που γευμάτιζε στη Θεσσαλονίκη.

«Επειδή εγώ είμαι παιδί του Θεού, ζητάω ταπεινά συγγνώμη από τον κύριο Χαρδαλιά για αυτό που έκανα, γιατί δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο, ό,τι και αν έχει κάνει», είπε και πρόσθεσε πως δεν ήταν προσχεδιασμένη κίνηση αλλά αυθόρμητη

Απαντώντας σε σχόλια για το παιδί της η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια τόνισε ότι «με ενοχλεί που λένε για το παιδί μου. Έβαλα το παιδί μου να με τραβήξει βίντεο και τον έβαλα γιατί ήξερα ότι μετά κάτι θα μου κάνουν και ήθελα να υπάρχει το ντοκουμέντο».

Η 44χρονη πρόσθεσε ότι κρατούνταν για 3,5 ώρες χωρίς να έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος της, ενώ της ζητούσαν να σβήσει το βίντεο της επίθεσης. «Μου έλεγαν άμα σβήσεις το βίντεο δεν θα σου κάνει μήνυση ο Χαρδαλιάς και εγώ έλεγα δεν θα το σβήσω», πρόσθεσε η ίδια.