Skip to main content

Συγγνώμη για το λάθος ζήτησε για τα Όσκαρ η αρμόδια εταιρεία

Η συγγνώμη της εταιρείας PriceWaterhouseCoopers, που ηγείται για 83η φορά της διαδικασίας καταμέτρησης των ψήφων για τα βραβεία Όσκαρ.

Η ελεγκτική εταιρεία που ήταν αρμόδια για την απονομή των βραβείων Όσκαρ ζήτησε συγγνώμη για το λάθος που έγινε με την ανακοίνωση του Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

«Λυπούμαστε βαθιά γι' αυτό που συνέβη», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία PriceWaterhouseCoopers, που ηγείται για 83η φορά της διαδικασίας καταμέτρησης των ψήφων για τα βραβεία Όσκαρ, εκ μέρους της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών.

«Ερευνούμε πώς ακριβώς συνέβη αυτό και λυπούμαστε βαθιά για το λάθος. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υποψηφίους, την Ακαδημία, το ABC και τον Τζίμι Κίμελ για τον τρόπο που χειρίστηκαν την κατάσταση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Κατά τη διάρκεια της 89ης τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες, οι δύο βετεράνοι ηθοποιοί ανακοίνωσαν κατά λάθος ότι το σημαντικότερο Όσκαρ από τα κινηματογραφικά βραβεία για το 2017 κέρδισε η ταινία «La La Land», πριν προλάβουν οι διοργανωτές να τους ειδοποιήσουν ότι το βραβείο δίδεται στην ταινία «Moonlight».