Skip to main content

Συνήγορος Φρουζή: Δεν κλήθηκε ποτέ να καταθέσει για τη Novartis

«Η υπόθεση Φρουζή είναι ακόμη στο σημείο από το οποίο ξεκίνησε. Δεν έχει κληθεί από κανέναν», είπε ο δικηγόρος Μιχάλης Φαράντος

Από τον Φεβρουάριο του 2018 ο πελάτης μου δεν έχει κληθεί από κανέναν να καταθέσει, παρά το ότι το έχει ζητήσει επίμονα και αυτοβούλως, δήλωσε ο συνήγορος του πρώην αντιπροέδρου της Novartis στην Ελλάδα, Κωνσταντίνου Φρουζή.

«Η υπόθεση Φρουζή είναι ακόμη στο σημείο από το οποίο ξεκίνησε. Δεν έχει κληθεί από κανέναν» σημείωσε ο δικηγόρος Μιχάλης Φαράντος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για να προσθέσει: «Ο πελάτης μου έχει ζητήσει πολλές φορές να εξεταστεί, αλλά δεν τον έχουν φωνάξει».

Ο ίδιος ανέφερε πως ο πελάτης του αρνείται κάθε κατηγορία, χαρακτήρισε τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων «ψευδείς» και προανήγγειλε ότι στον κατάλληλο χρόνο θα υποβληθούν μηνύσεις εναντίον τους.

Όπως είπε ο κ. Φαράντος, ο κ. Φρουζής ζήτησε το άνοιγμα των λογαριασμών του σε πρώιμο στάδιο, οι οποίοι ελέγχθηκαν από τον εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος και έχουν βρεθεί νομότυποι.

Σε ό,τι αφορά τον πρώην υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο ανέφερε πως ο κ. Φρουζής τον συνάντησε μια φορά, παρουσία άλλων σε ολιγόλεπτη συνάντηση ως πρόεδρος του ΣΦΕΕ.