Skip to main content

Συννεφιά και μικρή πτώση της θερμοκρασίας - Βελτίωση από το βράδυ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ αναμένεται βελτίωση.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές προβλέπονται σήμερα στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, ενώ στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, με βελτίωση το βράδυ.

Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα
εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ αναμένεται βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος και βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές ώρες. Από το βράδυ θα υπάρξει βελτίωση του καιρού. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.