Skip to main content

Συννεφιά και βροχές στη Θεσσαλονίκη - Έως15 βαθμούς η θερμοκρασία

Σε Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες.

Βροχές αναμένονται τις πρωινές ώρες του Σαββάτου σε πολλές περιοχές της χώρας. Κατά τόπους η ορατότητα είναι περιορισμένη στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Σε Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4, στα ανατολικά 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Βροχερός ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με την ορατότητα να είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά ασθενείς. Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 10 και 15 βαθμούς κελσίου.