Skip to main content

Συννεφιά με τοπικές βροχές για σήμερα σε όλη τη χώρα

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται για σήμερα νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί.

Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους στα ανατολικά και νότια αυξημένες, με τοπικές βροχές, αναμένονται την Παρασκευή. Για την νότια νησιωτική χώρα προβλέπονται σποραδικές καταιγίδες, με βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη κατά τόπους, στα δυτικά και βόρεια.

Για Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. Βαθμιαία ο καιρός θα γίνει αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα φυσούν βορειοανατολικοί, εντάσεως 5 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία θα δείξει 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη).

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια, ενώ βαθμιαία θα γίνει αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί, με ένταση 3-5 μποφόρ, στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.