Skip to main content

Συννεφιά με τοπικές βροχές σήμερα για τη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Νεφώσεις αναμένονται για σήμερα στα κεντρικά και βόρεια παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος θα είναι καιρός, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και στο Αιγαίο θα φθάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή σποραδικούς όμβρους. Στην υπόλοιπη Μακεδονία θα αναπτυχθούν  νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.