Skip to main content

Συννεφιά σε όλη τη χώρα - Έως 33 βαθμούς η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει συννεφιά και είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς.

Νεφώσεις και πολύ αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης σε ολόκληρη τη χώρα. Τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια συνοδεία καταιγίδων στα βορειοδυτικά. Εξασθενημένοι άνεμοι στα πελάγη. Τοπικά πυκνές ομίχλες τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Πιο αναλυτικά, σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει συννεφιά, ενώ ιδιαίτερα αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα. Τοπικές βροχές εκδηλωθούν σε περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και Βόρεια χώρας, με εντονότερα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 27 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 33 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 15 έως 35, στην Ήπειρο από 15 έως 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 35, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 31 βαθμούς, και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 16 έως 30 ενώ στη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στην Ανατολική και Νότια Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις , αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης και περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσει συννεφιά και είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή. Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης και η ορατότητα περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς.