Skip to main content

Συννεφιά στη Θεσσαλονίκη - Έως 12 βαθμούς η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αρχικά νεφώσεις και βαθμιαία αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Τοπικές βροχές αναμένονται σήμερα στα δυτικά, στα ανατολικά και στα νότια, ενώ στο Ιόνιο και στα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και βαθμιαία στα δυτικά γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμναθεί από 02 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη όπου τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αρχικά νεφώσεις και βαθμιαία αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5, βαθμιαία 6 και στο Θερμαϊκό τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια, όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα ανατολικά βαθμιαία 6 και τη νύχτα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 15 βαθμούς κελσίου.