Skip to main content

Συννεφιά στη Θεσσαλονίκη - Έως 15 βαθμούς η θερμοκρασία

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές μέχρι το βράδυ. Κατά τόπους θα είναι περιορισμένη η ορατότητα.

Η εβδομάδα ξεκινά με τοπικές βροχές στα ανατολικά ηπειρωτικά και πρόσκαιρα το πρωί στο βόρειο Ιόνιο. Θα πνέουν άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων, εντάσεως 5 με 7 μποφόρ, στα νότια τοπικά έως 8 και από το βράδυ στα νοτιοανατολικά μέχρι 9 μποφόρ.

Προβλέπεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Αναμένεται τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες, τις πρωινές και βραδινές ώρες, στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα δυτικά και νότια της χώρας.

Σε Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στη Μακεδονία, οι οποίες την νύχτα θα περιοριστούν στα δυτικά. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες αναμένονται κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερα).

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές μέχρι το βράδυ. Κατά τόπους θα είναι περιορισμένη η ορατότητα ή θα επικρατήσει ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί μεταξύ 7 και 15 βαθμών Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα από το μεσημέρι ασθενών τοπικών βροχών, κυρίως στα δυτικά. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, εντάσεως 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.