Skip to main content

Συννεφιά στη Θεσσαλονίκη - Έως 18 βαθμούς η θερμοκρασία

Στη Μακεδονία και την Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές ασθενείς βροχές αναμένονται το Σάββατο στα ανατολικά και τα νότια, ενώ τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στο νότιο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Στη Μακεδονία και την Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ  τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα το πρωί στην δυτική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στην Αττική, με παροδικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.