Skip to main content

Συννεφιά το πρωί στη Θεσσαλονίκη - Βελτίωση καιρού από το απόγευμα

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Το απόγευμα γενικά αίθριος. Θερμοκρασία από 07 έως 14 βαθμούς

Τοπικές βροχές τις πρωινές κυρίως ώρες, με σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι αναμένονται για σήμερα στα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ανατολικά και νότια, όμως βαθμιαία θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ, στα πελάγη τοπικά έως 7 μποφόρ.

Νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές και στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας ασθενείς χιονοπτώσεις, που βαθμιαία θα σταματήσουν. Σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 04 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Το απόγευμα γενικά αίθριος. Άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 07 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες με μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά και νότια τοπικά έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου