Skip to main content

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα - Έως 18 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Τοπικές βροχές από το μεσημέρι στα βόρεια και βαθμιαία στα ανατολικά ηπειρωτικά προβλέπεται για την Τετάρτη, ενώ αναμένεται κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί0-βορειοανατολικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία στο Αιγαίο έως 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα καταγράψει μικρή πτώση.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, από το βράδυ στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 4 έως 20 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, κατά τόπους, 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα).

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, εντάσεως 3-4 μποφόρ. Από το απόγευμα στα ανατολικά θα φυσούν βορειοανατολικοί άνεμοι, εντάσεως 4 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν.  Θα πνέουν άνεμοι από βορειοανατολικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι από το απόγευμα στα ανατολικά σε 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.