Skip to main content

Συννεφιές και τοπικές βροχές αναμένονται την Κυριακή

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πυκνότερες από τις απογευματινές ώρες ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς.

 Νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και στα νότια της χώρας, όπου θα εκδηλωθούν βροχές τοπικού χαρακτήρα και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες στην Πελοπόννησο, αναμένονται την Κυριακή, ενώ τις πρωινές ώρες βροχές ενδέχεται να εκδηλωθούν και στη Θράκη, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 19 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 25, στην Ήπειρο από 10 έως 25 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 9 έως 27, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 27 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 25 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, ενώ στα νοτιότερα πελάγη θα επικρατήσουν δυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ. Αργά το βράδυ στο Θρακικό οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με εντάσεις έως 6 μποφόρ. Βορειοδυτικό ρεύμα εντάσεων 4 με 5 και τοπικά στα βόρεια πελάγη 6 μποφόρ θα επικρατήσει στο Ιόνιο.

Στην Αττική αναμένονται κατά περιόδους νεφώσεις, με πιθανότητα ασθενών βροχών από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν κατά κύριο λόγο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 18 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πυκνότερες από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.