Skip to main content

Σύνθημα νίκης στον Άρη: «Πάμε για τη νίκη στην Τούμπα»

Οι Τερζής-Χαριστέας μίλησαν στους παίκτες πριν την προπόνηση, τόσο για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό όσο και για το ντέρμπι κόντρα στον «Δικέφαλο»

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη και ξεκίνησαν επί της ουσίας την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Όπως μεταδίδει το «Pressaris», οι Τόλης Τερζής και Άγγελος Χαριστέας, μίλησαν στους παίκτες πριν την έναρξη του προγράμματος, τόσο για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όσο και για αυτήν που ακολουθεί με τον «Δικέφαλο».

Ο 48χρονος κόουτς, μοίρασε συγχαρητήρια για την εμφάνιση και την νίκη επί των «πρασίνων» και πρόσθεσε: «Δείξαμε σαν Άρης ποιες είναι οι πραγματικές μας δυνατότητες, αλλά η διάρκεια είναι αυτή που χρειάζεται για να το επιβεβαιώσουμε.

Ξεχνάμε τον Παναθηναϊκό και στεκόμαστε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που θα είναι εντελώς διαφορετικό. Θα ετοιμαστούμε κατάλληλα και θα πάμε για τη νίκη».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι ατάκες του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Άγγελου Χαριστέα, σε μία προσπάθεια να διατηρηθεί το καλό κλίμα στην ομάδα και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο ενόψει του ντέρμπι.

«Να ξεχάσουμε τον Παναθηναϊκό να γυρίσουμε σελίδα γιατί υπάρχει μακρύς δρόμος. Έχουμε μπροστά μας ματς με ιδιαιτερότητες και πρέπει να δουλέψουμε με σοβαρότητα και συγκέντρωση. Αν διατηρήσουμε την εικόνα που είχαμε με ΠΑΟ θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και με ΠΑΟΚ».