Skip to main content

Συνθήματα υπέρ των αρχαίων στο δημοτικό συμβούλιο (vid)

Τα μέλη της Κίνησης, τα οποία νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο, μπήκαν στην αίθουσα και φωνάζουν συνθήματα

Με συνθήματα υπέρ της παραμονής των αρχαίων από μέλη της Κίνησης Πολιτών για την Προστασία της Πολιτικής Κληρονομιάς διεξάγεται η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για το μετρό Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη της Κίνησης, τα οποία νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο, μπήκαν στην αίθουσα και παρακολουθούν τη συζήτηση.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης κάποιες φορές τα μέλη διακόπτουν τη συζήτηση, φωνάζοντας συνθήματα «δεν φταίνε τα αρχαία για τις καθυστερήσεις, φταίνε οι εργολάβοι και οι κυβερνήσεις».

Συνθήματα ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης της προϊσταμένης του Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Αντωνίου, του προέδρου της ΠΕΔΚΜ Λάζαρου Κυρίζογλου και της αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δρόσος Τσαβλής κάλεσε τους παρευρισκόμενους να σεβαστούν τη συζήτηση, προειδοποιώντας ότι θα διακόψει εάν συνεχιστούν τα συνθήματα.