Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018
x

ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Εγκρίθηκε η διάθεση 1.200.000 ευρώ για την επόμενη διετία ώστε να διορθωθούν οι κατεστραμμένοι δρόμοι. Που δίνεται προτεραιότητα.

Σε εκτεταμένες συντηρήσεις σε όλο το οδικό του δίκτυο προχωρά για την επόμενη διετία ο δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Σήμερα συζητήθηκε στη Μητροπολιτική Επιτροπή ο προγραμματισμός των εργασιών, που θα κοστίσουν 1.200.000 ευρώ.

«Η υλοποίηση των εργασιών κρίνεται αναγκαστική και επείγουσα διότι οι ζημιές σε οχήματα που κινούνται στο οδικό δίκτυο του δήμου και οι δυσχέρειες που προκαλούνται στην κυκλοφορία των πεζών έχει μειώσει σημαντικά την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των διερχομένων του δήμου. Για το λόγο αυτό απαιτείται η άμεση αποκατάσταση των φθορών του οδοστρώματος προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής κυκλοφορία πεζών και οχημάτων», αναφέρει ο δήμος Ωραιοκάστρου.

Οι εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου αφορούν δημοτικές οδούς σχεδόν στο σύνολό τους.

Ειδικά περιλαμβάνονται συγκεκριμένα τμήματα δρόμων, που είναι ευθύνης και της Περιφέρειας, αλλά και χρήζουν άμεσης επέμβασης λόγω της κακής κατάστασης του οδοστρώματος:

-Σε τμήματα της 4ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου – Δρυμού.

-Σε τμήματα της 10ης Επαρχιακής Οδού Λητής – Δρυμού.

Οι βασικές εργασίες που θα γίνουν αφορούν σε ασφαλτοστρώσεις αποκατάσταση φθορών σε κράσπεδα, στηθαία ασφαλείας, φρεάτια, αλλά και διαγραμμίσεις.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ