Skip to main content

Συντροφικά μαχαιρώματα στον ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα Γιαννούλη

Δημοτικός σύμβουλος της Κατερίνης, όπου υποψήφιος δήμαρχος ήταν ο νυν εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια, τον «καρφώνει» με ανάρτηση στο Facebook

Συντροφικά μαχαιρώματα στον ΣΥΡΙΖΑ με το καλημέρα της ανακοίνωσης του Χρήστου Γιαννούλη ως εκλεκτού της Κουμουνδούρου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Τα μαχαίρια βγήκαν από την ιδιαίτερη πατρίδα του κ. Γιαννούλη και από πρώην δημοτικό σύμβουλο/επικεφαλής της παράταξης Πρωτοβουλία Πολιτών για την Αλλαγή στον Δήμο Κατερίνης, Αντώνη Μάντζιο, ο οποίος αναφέρει στο Facebook ότι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονία, αφού εγκατέλειψε τη θέση του υποψηφίου δημάρχου στην Κατερίνη τώρα αναλαμβάνει υποψήφιος περιφερειάρχης, θέση που και αυτή θα εγκαταλείψει «περιμένοντας ανταλλάγματα». («Πολιτικά ανταλλάγματα», όπως διευκρίνισε ο κ.Μάντζιος στη Voria.gr).

Ο κ. Μάντζιος στην ανάρτησή του για τον κ. Γιαννούλη είναι ιδιαιτέρως δηκτικός: «Του εμπιστεύτηκαν την θέση του υποψηφίου Δημάρχου στην Κατερίνη. Δεν τα κατάφερε και εγκατέλειψε πριν το χρόνο τη θέση με αυτές τις αστείες δικαιολογίες, αναζητώντας παράλληλα εναγωνίως μια θέση στο κομματικό ψηφοδέλτιο. Τώρα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τον επέλεξε για υποψήφιο Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας. Θέση που δεν θα κερδίσει ( ούτε θα την παλέψει) και φυσικά θα παραιτηθεί περιμένοντας να εισπράξει τα ανταλλάγματα. Κάποιοι προσβάλλουν το ήθος της Αριστεράς, την ανιδιοτέλεια, την διάθεση προσφοράς, το νόημα της αυτοδιοίκησης, τις δημοκρατικές διαδικασίες, αποδεχόμενοι την μετατροπή του στίβου της τοπικής αυτοδιοίκησης σε μέσο ικανοποίησης προσωπικών απολαβών ή σε σκαλοπάτι πολιτικής ανέλιξης. Και επειδή αυτό το έργο τα ξαναείδαμε οι ευθύνες της επιλογής είναι βαρύτατες. Κατά τα άλλα περιμένουμε να βαδίσει μόνος αυτόν τον δρόμο στην Πιερία. Εκτός αν τα ανταλλάγματα αφορούν και άλλους! Αλήθεια τόσοι βουλευτές, τόσοι υποψήφιοι, τόσα στελέχη, τόσοι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ, κανείς δεν κρίθηκε ικανός ή κανείς δεν θέλησε να υπερασπιστεί την πολιτική του κυβερνώντος κόμματος στην Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας;».

Δείτε την ανάρτηση: