Skip to main content

Σειρήνες Σπόρτινγκ για Πρίγιοβιτς - Η απάντηση του Σέρβου (φωτο)

«Τα λιοντάρια σκέφτονται για τον Πρίγιοβιτς», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα για τον Σέρβο φορ του Δικεφάλου - Η ανάρτησή του στο Instagram

Κεντρικό «χτύπημα» στο σημερινό πρωτοσέλιδο της πορτογαλικής εφημερίδας A BOLA είναι σήμερα ο Αλέξαντερ Πρίγιοβιτς, για τον οποίο φέρεται να ενδιαφέρεται έντονα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Τα λιοντάρια σκέφτονται για τον Πρίγιοβιτς», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα για τον Σέρβο φορ του Δικεφάλου, για τον οποίον, όμως, οι Πορτογάλοι πρέπει να δαπανήσουν τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ, δηλαδή να καλύψουν τη ρήτρα του με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Από την πλευρά του, μετά την είδηση, ο ποδοσφαιριστής έδωσε τη δική του κατηγορηματική απάντηση, με έμμεσο τρόπο. Ο «Πρίγιο» ανάρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος παθιασμένος να δείχνει το σήμα του ΠΑΟΚ στο στήθος.

Ο φορ του Δικεφάλου πλαισίωσε την ανάρτησή του με μια φωτιά και ασπρόμαυρες βουλίτσες, σε μια προσπάθεια να συμβολίσει, έτσι, το πάθος του για να μείνει στην ομάδα και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Δείτε την ανάρτηση του Πρίγιοβιτς, όπου δεκάδες φίλοι του ΠΑΟΚ του γράφουν να μείνει στην Τούμπα: