Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Αντί ο Ταραντίλης να ζητήσει μια συγνώμη, έχει το θράσος να επανέρχεται

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταγγέλει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο καθώς τονίζει πως αντί να ζητήσει συγνώμη «έχει σήμερα το θράσος να επανέρχεται κι από πάνω».

«Αντί ο κ. Ταραντίλης να ζητήσει μια συγνώμη για τη χθεσινοβραδινή του αθλιότητα να αλλάξει τις λέξεις στα λεγόμενα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκειμένου να τα διαστρεβλώσει, έχει σήμερα το θράσος να επανέρχεται κι από πάνω», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του με την οποία απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Διαβάστε ακόμη: Ταραντίλης: Είναι υποκριτικό να καταγγέλλει ο Τσίπρας ενώ καλεί σε συγκεντρώσεις

«Κατανοούμε τον πανικό στον οποίο βρίσκεται. Το κρεσέντο αλαζονείας του κ. Μητσοτάκη με το κορωνογλέντι στην Ικαρία και η επιβεβαίωση της παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης με το νέο σκληρό lockdown, δεν καλύπτονται εύκολα. Ωστόσο του προτείνουμε να διατηρήσει κάποια προσχήματα σοβαρότητας», συνεχίζει η αξιωματική αντιπολίτευση και τονίζει πως «ούτε τα fakenews, ούτε τα ραβασάκια στη δημόσια τηλεόραση, ούτε η διαστρέβλωση θα σώσουν τον αρχηγό του από την οργή και τη χλεύη της κοινής γνώμης».

«Όσο για την ευθύνη του επιδημιολογικού ρίσκου για τις διαμαρτυρίες των φοιτητών, αυτή ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση που αρνήθηκε σήμερα να αναστείλει την ψήφιση του νομοσχεδίου για μετά το πέρας του lockdown», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.