Σάββατο 8 Αυγούστου 2020
x

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ – ΑΜΒΡΟΣΙΟ

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής φέρεται να δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Π. Σκουρλέτη στο οποίο ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκε για τις φωτογραφίες

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και στη Θεσσαλονίκη η απόφαση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του κόμματος Παναγιώτη Κουρουμπλή να φωτογραφηθεί μαζί με τον μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο και να ανεβάσει τις φωτογραφίες αυτές στα social media, στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας.

Είναι ενδεικτικό ότι ο Μίλτος Οικονόμου, γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη και Α΄αντιπρόεδρος στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, δεν θα παρευρεθεί στην αυριανή επίσκεψη του κ. Κουρουμπλή στο κέντρο σε ένδειξη διαμαρτυρίας και δυσαρέσκειας για τη στάση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του κόμματός του, ο οποίος, όπως αναφέρει «χαριεντίζεται με τον ρασοφόρο φασίστα Αμβρόσιο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κουρουμπλής δέχθηκε τηλεφώνημα και από τον Πάνο Σκουρλέτη στο οποίο ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκε για τις φωτογραφίες αυτές.

Υπενθυμίζεται ότι η συνάντηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο έχει εξοργίσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο δεύτερος έχει επιτεθεί πολλάκις στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο στο εξώφυλλο του τελευταίου βιβλίου του παρουσίασε (με φωτογραφικό μοντάζ) να είναι... νεκρός.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ