Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Απάνθρωπος ο ακροδεξιός λαϊκισμός του κ. Μητσοτάκη

«Ο πρόεδρος του κόμματος που έφτασε την ανεργία στο 28%, μας είπε ότι θα ξαναφέρει το χαμόγελο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου.

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη σημερινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ρόδο.

Όπως σημειώνει, «ο πρόεδρος του κόμματος το οποίο είναι συνυπεύθυνο για την απώλεια του 25% του ΑΕΠ της χώρας, υποσχέθηκε ότι θα φέρει την ευημερία στους πολίτες.

Ο πρόεδρος του κόμματος που έφτασε την ανεργία στο 28%, μας είπε ότι θα ξαναφέρει το χαμόγελο.

Ο κ. Μητσοτάκης, που διόρισε αντιπρόεδρο τον κ. Γεωργιάδη και όρισε κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον κ. Βορίδη, που καθημερινά προβαίνουν σε εμφυλιοπολεμικά κηρύγματα μίσους, δήλωσε ότι βρίσκεται απέναντι σε κάθε διχασμό.

Ο κ. Μητσοτάκης του Κήρυκα Χανίων και της Ζίμενς, πρόεδρος της ΝΔ των αναρίθμητων σκανδάλων, μίλησε για τροχονόμους συμφερόντων.

Ο κ. Μητσοτάκης που έχει ως πρόγραμμά του την ιδιωτικοποίηση της Υγείας, της Παιδείας, τη διάλυση του κράτους Πρόνοιας, είπε ότι στηρίζει τους πιο αδύναμους».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως «για να είναι πλήρης η αντιστροφή της πραγματικότητας, ας μας πει, στην επόμενη ομιλία του, ότι εφαρμόστηκε ο "κόφτης", ότι δεν βγήκαμε από τα μνημόνια, δεν βγήκαμε στις αγορές, δεν αυξήθηκε ο κατώτατος μισθός κι ότι, τελικά, μειώθηκαν και οι συντάξεις...».

«Το μήνυμα των πολιτών απέναντι στον απάνθρωπο νεοφιλελευθερισμό και τον ακροδεξιό λαϊκισμό που αντιπροσωπεύει ο κ. Μητσοτάκης θα είναι ισχυρό» καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.