Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Αστείο η ΝΔ να ζητά τα ρέστα της κατάληψης στο ΑΠΘ ενώ χρωστά 380 εκατ.

Με αιχμηρό τρόπο απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στα όσα αναφέρθηκαν χθες από τη ΝΔ σχετικά με την κατάληψη στο ΑΠΘ που τερματίστηκε.

Στην αντεπίθεση περνά ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης μετά την ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη που ζήτησε από την Κατερίνα Νοτοπούλου να πληρώσει τον λογαριασμό της κατάληψης στο ΑΠΘ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης αναφέρεται  στις αναρτημένες  φωτογραφίες από το εσωτερικό της κατάληψης οι οποίες όπως λέει «δείχνουν κάποιες μπογιές στο πάτωμα και στοιβαγμένες τροχήλατες καρέκλες και φωτοτυπικά μηχανήματα, τακτοποιημένα σε έναν χώρο στο εσωτερικό της Πρυτανείας».

«Δεν ξέρουμε εάν είναι αστείο ή ξεκαρδιστικό, το γεγονός ότι το κόμμα που χρωστάει 380 εκατομμύρια δανεικά κι αγύριστα και χρεωκόπησε την χώρα, νιώθει πως έχει το δικαίωμα να ζητάει και τα ρέστα από οποιονδήποτε αναπνέει σε αυτή την χώρα, χωρίς καμία ντροπή», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Επίσης, σε κάποια οργουελική αποστροφή του λόγου, τολμάει να χρησιμοποιήσει τον όρο «δημοκρατικές φαντασιώσεις» ειρωνικά, την ίδια ημέρα που έγιναν τεράστιες πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κατά της αστυνομικής βίας που επιδεικνύει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κατά φαντασίαν σερίφη - υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοΐδη», καταλήγει η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη.