Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός όλων των άλλων ο Πάτσης είναι και ένας κοινός μπαταχτσής

«Σε κόμμα που χρωστάει 392 εκ. ευρώ και ουδέποτε πρόκειται να αποπληρώσει, όπως η ΝΔ, οι Πάτσηδες είναι ο κανόνας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Οι αποκαλύψεις για τον κ. Πάτση συνεχίζονται για ακόμη μία ημέρα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωση του με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, κατά το οποίο ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης έχει αιτηθεί και έχει υπαχθεί σε ρύθμιση αναδιάρθρωσης οφειλών για σχεδόν 700 χιλ. ευρώ σε ΕΦΚΑ και δικαστικούς επιμελητές.

«Εκτός από "γαλάζια ακρίδα" των απευθείας αναθέσεων 1 εκ. ευρώ από τον κ. Πιερρακάκη μέσω ΕΛΤΑ. Εκτός από κοράκι του τραπεζικού συστήματος που αγόρασε κόκκινα δάνεια 62 εκ. ευρώ με μόλις 4,3 εκ. για να πλουτίζει πάνω στο οικονομικό δράμα χιλιάδων ανθρώπων. Ο κ. Πάτσης είναι κι ένας κοινός μπαταχτσής», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσθέτει ότι «ο άνθρωπος δηλαδή που χρηματοδοτήθηκε με 4,3 εκ. ευρώ για να θησαυρίζει από κόκκινα δάνεια 62 εκ. που αγόρασε κοψοχρονιά, που δημιουργούσε τη μια offshore μετά την άλλη για χρόνια, δεν είχε δήθεν για να πληρώσει τον ΕΦΚΑ».

«Αυτός όμως μπορεί να είναι κι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο τον επέλεξε ο κ. Μητσοτάκης ως υποψήφιο βουλευτή το 2019», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, καταλήγοντας πως «σε κόμμα που χρωστάει 392 εκ. ευρώ και ουδέποτε πρόκειται να αποπληρώσει, όπως η ΝΔ, οι Πάτσηδες είναι ο κανόνας».