Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ για αφίσες: Ακροδεξιοί στοχοποιούν βουλευτές

Η στοχοποίηση και ο εκφοβισμός βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου αποτελεί καθαρή φασιστική πρακτική, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης

Για στοχοποίηση και εκφοβισμό βουλευτών κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, για τις αφίσες που αναρτήθηκαν σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης με τα πρόσωπα βουλευτών που θα ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Οι αφίσες αφορούν σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού. Η στοχοποίηση και ο εκφοβισμός βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου αποτελεί καθαρή φασιστική πρακτική και περιμένουμε από ΟΛΑ τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου να καταδικάσουν τη συγκεκριμένη πράξη. Ιδίως από τη ΝΔ η οποία οφείλει να πάρει αποστάσεις και να σταματήσει να σιωπά», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Όπως σημειώνει το κόμμα, περιμένει «από τις διωκτικές αρχές να δράσουν άμεσα και να φέρουν σύντομα τους υπευθύνους ενώπιον της δικαιοσύνης».

«Από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ, για μια ακόμη φορά τονίζουμε πως κανένα στέλεχος, μέλος ή βουλευτής μας δεν εκφοβίζεται και δεν πρόκειται να υποχωρήσει μπροστά σε τέτοιες εγκληματικές μεθόδους», καταλήγει η ανακοίνωση.