Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ για ανασχηματισμό: Ο Μητσοτάκης επιχείρησε να παγιδεύσει τον Αποστολάκη

Έντονη η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη για τον ανασχηματισμό - «Υπάρχουν και άνθρωποι έντιμοι», δηλώνει σε ανακοίνωση

Για «ιστορικό φιάσκο» κάνει λόγο σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχετικά με τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και ειδικότερα την άρνηση της θέσης του υπουργού Πολιτικής Προστασίας από τον Ευάγγελο Αποστολάκη.

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός του κ. Μητσοτάκη εξελίσσεται τελικά σε παγκοσμίων διαστάσεων ιστορικό φιάσκο. Τελικά έμεινε με τους ακροδεξιούς που υπουργοποίησε και τις απαράγραπτες ευθύνες του για την αποτυχία του «επιτελικού κράτους».

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «όπως προκύπτει, από τη δήλωση του κ. Αποστολάκη, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να τον παγιδεύσει, ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του. Μάλλον θα συνειδητοποίησε ότι δεν ενστερνίζονται όλοι την οικογενειακή του παράδοση. Υπάρχουν στο δημόσιο βίο και άνθρωποι έντιμοι, που θεωρούν την αξιοπρέπεια σημαντικότερη από τα αξιώματα».