Παρασκευή 3 Απριλίου 2020
x

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ: ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΗΘΟΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

«Παρά την επιδείνωση της υγείας του έδωσε τον αγώνα με σθένος, αυταπάρνηση και υποδειγματική αγωνιστικότητα» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Γιώργου Αντωνόπουλου (δείτε εδώ) στέλνει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.

«Με απέραντη θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα το θάνατο του συντρόφου μας Γιώργου Αντωνόπουλου, ενός ανθρώπου ο οποίος με το ήθος του τίμησε τις ιδέες της Αριστεράς.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος, γεννήθηκε το 1963 και από τα νεανικά του χρόνια οργανώθηκε στην ΚΝΕ και το ΚΚΕ και στη συνέχεια στο Συνασπισμό, στον οποίο διετέλεσε και μέλος της γραμματείας Θεσσαλονίκης.

Μετά την ίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε την πολιτική δράση μέσα από της γραμμές του φορέα της ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Παράλληλα όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά στο χώρο των μηχανικών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείου του κυβερνώντος κόμματος στη Θεσσαλονίκης.

«Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές, διεκδίκησε το δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Αλλαγής». Παρά την επιδείνωση της υγείας του έδωσε τον αγώνα με σθένος, αυταπάρνηση και υποδειγματική αγωνιστικότητα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης εκφράζει την οδύνη του για το θάνατο του συντρόφου Γιώργου Αντωνόπουλου και εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του» καταλήγει.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ