Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ για Χατζηγεωργίου: Παρακρατικές τακτικές από ΝΔ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει προσχεδιασμένη ενέργεια των στελεχών της ΝΔ, «μία πράξη η οποία έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές της δημοκρατίας».

Για αναβίωση σκοτεινών εποχών κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης κάνοντας αναφορά στο χθεσινοβραδινό περιστατικό με την υφυπουργό Εσωτερικών Ελευθερία Χατζηγεωργίου στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια από τη λειτουργία του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου (δείτε εδώ).

«Θυμίζοντας άλλες σκοτεινές εποχές, στελέχη της ΝΔ πρωτοστατούντος του πρώην βουλευτή, Δημήτρη Κούβελα, διέκοψαν χθες την ομιλία της υφυπουργού Εσωτερικών, τομέα Μακεδονίας - Θράκης, Ελευθερίας Χατζηγεωργίου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τα 20 χρόνια από τη λειτουργία του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την προσχεδιασμένη ενέργεια των στελεχών της ΝΔ, μία πράξη η οποία έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές της δημοκρατίας τις οποίες σέβεται, όπως διατείνεται, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η πραγματικότητα όμως δείχνει πως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, κάτι το οποίο θα πρέπει να προβληματίσει τους δημοκρατικούς πολίτες της χώρας».