Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΚΕΘΕΑ: H ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΗ

«Σε ένα ακόμα θέμα η κυβέρνηση απέδειξε την ανευθυνότητα που αντιμετωπίζει τα πάντα», αναφέρει το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το νομοσχέδιο για το ΚΕΘΕΑ.

Για «νίκη κατά των κυβερνητικών αντιδραστικών πολιτικών» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σύμφωνα με τον οποίο έχει αποσυρθεί το νομοσχέδιο για το ΚΕΘΕΑ.

Διαβάστε ακόμη: Παγώνουν οι αλλαγές στο ΚΕΘΕΑ - Τι λένε οι εργαζόμενοι

«Σε ένα ακόμα θέμα η κυβέρνηση απέδειξε την ανευθυνότητα που αντιμετωπίζει τα πάντα. Εδώ και μήνες είχε ανακοινώσει την πλήρη διάλυση του ΚΕΘΕΑ που θα σήμαινε ανυπολόγιστες κοινωνικές συνέπειες», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προσθέτοντας ότι «μετά το μεγάλο κύμα των αντιδράσεων που ξεκίνησε από μέλη των Θεραπευτικών Κοινοτήτων, τις οικογένειές τους και εθελοντές η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αναγκάστηκε να μαζέψει άρον άρον το προσχέδιο νόμου».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό και στήριξε τον αγώνα των χιλιάδων πολιτών που αντέδρασαν», συνεχίζει η σχετική ανακοίνωση και καταλήγει:

«Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η κυβερνητική αναλγησία δεν είναι αήττητη. Αυτή η νίκη κατά των κυβερνητικών αντιδραστικών πολιτικών ας γίνει το πρότυπο για τις διεκδικήσεις που έχουμε μπροστά μας».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ