Πέμπτη 22 Απριλίου 2021
x

ΣΥΡΙΖΑ: ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΛΥΠΤΕ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητεί από την κυβέρνηση να αναφέρει τους λόγους για τους οποίους καθυστέρησε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση Φουρθιώτη.

Τους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση καθυστέρησε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη αναφορικά με την υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη ζητεί να πληροφορηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαβάστε ακόμη: Ο Μένιος Φουρθιώτης ζητά από το ΣτΕ να παγώσει η απόφαση της ΕΛ.ΑΣ

Με ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ότι οι αποκαλύψεις του κ. Βρούτση για την υπόθεση αποτελούν κόλαφο για την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και προσθέτει πως αφού γνώριζε από τον Δεκέμβριο για την απάτη, για ποιον λόγο έκανε τέσσερις μήνες να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

«Τελικά, τι συνδέει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη με τον εν λόγω κύριο;», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Οι νέες αποκαλύψεις του κ. Βρούτση για την υπόθεση Φουρθιώτη αποτελούν κόλαφο για την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη.

Γνώριζαν από τον Δεκέμβριο πως ο συγκεκριμένος κύριος είχε εισπράξει με απάτη πάνω από 200.000 ευρώ από το Δημόσιο, αλλά προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη μόλις σήμερα, με καθυστέρηση 4 μηνών και μόνο αφού πρώτα αποκαλύφθηκε η απάτη.

Για 4 μήνες, αντί προσφυγής στη Δικαιοσύνη, η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη είχε αναθέσει σε μισό αστυνομικό τμήμα τη φύλαξη του κ. Φουρθιώτη.

Τα ερωτήματα λοιπόν είναι απλά: Γιατί τον κάλυπταν 4 μήνες και δεν προσέφυγε το υπουργείο Εργασίας αμέσως στη Δικαιοσύνη για την επιστροφή των χρημάτων; Με τι πλάτες ο συγκεκριμένος κύριος απειλεί υπουργούς της κυβέρνησης; Τελικά, τι συνδέει την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη με τον εν λόγω κύριο;
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ