Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021
x

ΣΥΡΙΖΑ: H ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ

«Η δραματική κατάσταση στη Θεσσαλονίκη είναι η απόλυτη επιβεβαίωση πως η κυβέρνηση δεν είναι μόνο ανίκανη αλλά και επικίνδυνη», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Στέλνουν γιατρούς από το υπό κατάρρευση ΕΣΥ σε ιδιωτικές κλινικές - Ζούμε την επίταξη του Δημοσίου προς όφελος ιδιωτών», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Πρροδευτική Συμμαχία.

Η κυβέρνηση, όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συνεχίζει τις εγκληματικές επιλογές στη διαχείριση της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη. «Αφού θυμήθηκε στο και πέντε, μετά την κατάρρευση του ΕΣΥ, να επιτάξει μόνο δύο μικρές ιδιωτικές κλινικές, τώρα παίρνει προσωπικό από τα δημόσια νοσοκομεία που βρίσκονται υπό κατάρρευση για να στελεχώσει τις δύο επιταγμένες κλινικές. Με λίγα λόγια, αντί για το αυτονόητο, την επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, ζούμε την επίταξη του Δημοσίου προς όφελος ιδιωτών», υπογραμμίζει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημειώνει ότι την ίδια ώρα γιατροί και νοσηλευτές, εξαντλημένοι και χωρίς ωράριο εδώ και σχεδόν έναν μήνα προσπαθούν να σώσουν ανθρώπινες ζωές και ό,τι σώζεται από το ΕΣΥ.

«Η δραματική κατάσταση στη Θεσσαλονίκη είναι η απόλυτη επιβεβαίωση πως η κυβέρνηση δεν είναι μόνο ανίκανη και ιδεοληπτική για τη δημόσια Υγεία αλλά και επικίνδυνη», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ