Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Η Χαλκιδική δεν είναι Αττική για να φταίει ο Περιφερειάρχης

Ευτυχώς, αυτή τη φορά δεν θα ρίξουν στον περιφερειάρχη το ανάθεμα των ευθυνών για τις χαμένες ζωές, τόνισε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την ανάγκη «να γίνει συζήτηση με σοβαρότητα» και «χωρίς τις πολιτικές σκοπιμότητες που ζήσαμε σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν» σχετικά με τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τη φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική.

«Η Χαλκιδική, ως γνωστόν, δεν βρίσκεται στην Αττική, οπότε, ευτυχώς, αυτή τη φορά δεν θα ρίξουν στον περιφερειάρχη το ανάθεμα των ευθυνών για τις χαμένες ζωές» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.

«Στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των κατοίκων της Χαλκιδικής και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τίθενται στη διάθεση της Πολιτικής Προστασίας, ώστε να συνδράμουν το δύσκολο έργο της» προσθέτει η Κουμουνδούρου.

Σημειώνει ακόμη πως το χθεσινό ακραίο καιρικό φαινόμενο ανέδειξε τις δραματικές επιπτώσεις τις κλιματικής κρίσης και την επείγουσα αναγκαιότητα να προχωρήσουν οι σχετικές εθνικές και ευρωπαϊκές δράσεις για την αντιμετώπισή της.