Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΚΥΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΑΛΜΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρεται σε «αμήχανη σιωπή» του πρωθυπουργού και τον καλεί να αποπέμψει τον βουλευτή «χωρίς υπεκφυγές».

«Η κυνική παραδοχή του κ. Σαλμά ότι όντως παρενέβη στο έργο της Δικαιοσύνης για εκκρεμή υπόθεσή του, εκθέτει ακόμη περισσότερο την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανακοίνωση του βουλευτή της ΝΔ για την καταγγελία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Αναφέρει πως «οι δικαιολογίες του κ. Σαλμά είναι αστείες και τις αφήνουμε στην κρίση των δικαστικών λειτουργών και των πολιτών. Κατά πόσο μπορεί δηλαδή ένας πολίτης να απαιτεί κάτι "σε έντονο ύφος" από έναν δικαστή ή εισαγγελέα για εκκρεμή υπόθεσή του».

Όμως, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «είναι και αποκαλυπτικές των προθέσεων και της καθεστωτικής νοοτροπίας που έχει η σημερινή κυβέρνηση και η ΝΔ».

«Αυτό που όμως δεν είναι καθόλου αστείο, είναι η αμήχανη σιωπή του κ. Μητσοτάκη», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει ότι «ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να σφυρίζει αδιάφορα για την ωμή παρέμβαση βουλευτή του στη Δικαιοσύνη» και «οφείλει τώρα να τον αποπέμψει χωρίς υπεκφυγές».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ