Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021
x

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

Ανακοίνωση εξέδωσε το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά του υπουργού Ανάπτυξης - «Δεν ξέρουμε αν θα γελάει όταν αρχίσουν οι διαδικασίες της εξεταστικής επιτροπής»

«Ο κ. Γεωργιάδης, που τις προηγούμενες ημέρες εκτόξευε καταγγελίες κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, σήμερα πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε σημερινή του ανακοίνωση.  

Διαβάστε: Γεωργιάδης για δημοσίευμα ΕΦΣΥΝ: Με έπιασε γέλωτας

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «όπως αποκαλύπτει σήμερα η "Εφημερίδα των Συντακτών", έδωσε χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων από το υπουργείο Ανάπτυξης με απευθείας ανάθεση στη δημοσκοπική εταιρία Ιnterview στην οποία εμφανίζεται ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς υπουργούς της κυβέρνησης την ώρα που σε όλες τις αντίστοιχες έρευνες βρίσκεται στον πάτο. Εταιρεία που συνεργάζεται σχεδόν αποκλειστικά με το γνωστό ακροδεξιό κανάλι Βεργίνα TV και τον κουμπάρο του κ. Γεωργιάδη, Σ. Καλόγηρο».

 «Ο κ. Γεωργιάδης μάλιστα προσπάθησε να υποβαθμίσει το δημοσίευμα λέγοντας ότι τον έπιασε γέλιο. Δεν ξέρουμε όμως αν θα γελάει ο κ. Γεωργιάδης και όταν αρχίσουν οι διαδικασίες της εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει όλα αυτά τα ζητήματα. Μάλλον κρύος ιδρώτας θα τον πιάσει», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ