Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Κάθε κίνηση του πρωθυπουργού αποδεικνύει ότι δεν κατάλαβε τίποτα

Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισήμανε ότι όλη την ευθύνη τη φέρει στο ακέραιο ο επικεφαλής του ξεχαρβαλωμένου επιτελικού κράτους, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης

Ότι «όλη την ευθύνη τη φέρει στο ακέραιο ο επικεφαλής του ξεχαρβαλωμένου επιτελικού κράτους, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης» δήλωσε σήμερα το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχετικά με τον μίνι ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Διαβάστε: ΚΙΝΑΛ: Οι λέξεις «πολιτική ευθιξία» είναι άγνωστες για την κυβέρνηση

Έντονη κριτική άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχετικά με τις αλλαγές που έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε ανακοίνωση του το κόμμα αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με κάθε του κίνηση να αποδεικνύει ότι δεν κατάλαβε τίποτα, δεν διδάχτηκε τίποτα και η συγνώμη του ήταν απολύτως προσχηματική».

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι ενώ ακόμα οι εστίες σιγόκαιγαν, ο πρωθυπουργός έκανε ανασχηματισμό.

Διαβάστε: Μίνι ανασχηματισμό από Μητσοτάκη - Ο Γ. Οικονόμου νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος

Αναλυτικά η δήλωση:

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με κάθε του κίνηση να αποδεικνύει ότι δεν κατάλαβε τίποτα, δεν διδάχτηκε τίποτα και η συγνώμη του ήταν απολύτως προσχηματική.

Ενώ οι εστίες ακόμη σιγόκαιγαν έκανε ανασχηματισμό αφήνοντας όλους τους υπεύθυνους για την καταστροφική διαχείριση των πυρκαγιών στις θέσεις τους.

Αναβάθμισε τον κ. Σκέρτσο που με τα ψέματά του για τα εναέρια Μέσα πυρόσβεσης, τα οποία επιβεβαίωσε μέχρι και ο κ. Χαρδαλιάς, εξόργισε όλη την Ελλάδα.

Και υποβάθμισε την κα Πελώνη, ώστε να μπορεί να συνεχίσει άνετα τις διακοπές της.

Επιβεβαίωσε έτσι, πως όλη την ευθύνη τη φέρει στο ακέραιο ο επικεφαλής του ξεχαρβαλωμένου επιτελικού κράτους, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης».