Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΣΥΡΙΖΑ: ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη, τόνισε η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της.

Οι Ελληνες γνωρίζουν το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη και του έχουν ήδη γυρίσει την πλάτη, ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Περιστέρι.

Η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωση, με την οποία σχολιάζει την κεντρική προεκλογική ομιλία του προέδρου της ΝΔ στο Περιστέρι, αναφέρει μεταξύ άλλων «με το γνωστό ύφος του πορφυρογέννητου μίλησε απαξιωτικά για τη 13η σύνταξη, την οποία ο ίδιος θέλει να καταργήσει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης εξήγγειλε προσλήψεις στην Ειδική Αγωγή. Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση της Προκήρυξης για πρόσληψη 4500 καθηγητών Ειδικής Αγωγής…

Σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύθηκε ότι θα επιστρέψει τα πανεπιστήμια στο Διοικητικό προσωπικό τους. Το οποίο ο ίδιος απέλυε, το 2013…

Σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε ότι θα αναβαθμίσει, δήθεν, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Μετατρέποντάς το σε Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών, δηλαδή σε ΤΕΙ υπό άλλη ονομασία…

Και, βέβαια, με το γνωστό ύφος του πορφυρογέννητου μίλησε απαξιωτικά για τη 13η σύνταξη, την οποία ο ίδιος θέλει να καταργήσει.

Οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη. Γνωρίζουν ποιος εργάζεται για τα συμφέροντα της κοινωνικής πλειοψηφίας, και ποιος για τα συμφέροντα των λίγων και ισχυρών. Του έχουν ήδη γυρίσει την πλάτη».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ