Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Μέχρι και στη ΝΔ ζητούν απαντήσεις για τις σχέσεις με Φουρθιώτη

Επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση Φουρθιώτη - «Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να κρύβεται, η αποκρουστική παρακμή της κυβέρνησής του όμως όχι», επισημαίνει

Στα ερωτήματα του προς τον πρωθυπουργό για τις «σχέσεις της κυβέρνησης του με τον κ. Φουρθιώτη» επανέρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι «τα αυτονόητα ερωτήματα συμμερίζονται πλέον ανοιχτά μέχρι και τα στελέχη της ΝΔ, όπως η κ. Μάρκου και ο κ. Κακλαμάνης».  

Στην ανακοίνωση του, με τίτλο «μέχρι στη ΝΔ ζητούν απαντήσεις από τον κ. Μητσοτάκη για τις σχέσεις με Φουρθιώτη», ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «για τρίτη μέρα ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται για τις σχέσεις της κυβέρνησής του με τον κ. Φουρθιώτη» και ρωτά: 

«Με τι πλάτες ο συγκεκριμένος “ μάνατζερ” εισέβαλε με μπράβους σε υπουργείο και απειλούσε υπουργό;

Με τι πλάτες εκβιάζουν “ με αποδεικτικά υλικά” όπως αναφέρουν στην επιστολή τους, την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη;

Με τι πλάτες αντί ο κ. Φουρθιώτης να είναι υπό αστυνομική έρευνα, είχε μισό αστυνομικό τμήμα να τον φυλάει;

Και τέλος, τι έχει κάνει το αρμόδιο υπουργείο για να ανακτήσει τα χρήματα του Δημοσίου από την απάτη με το πρόγραμμα ΣυνΕργασία και να αποδοθεί δικαιοσύνη;». 

«Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να κρύβεται, η αποκρουστική παρακμή της κυβέρνησής του όμως όχι», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση.