Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αντώνης Σαμαράς αγνόησε την κομματική πειθαρχία της ΝΔ

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ σχολίαζαν, αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας στη Βουλή, ότι ο αυτοεξευτελισμός της κυβέρνησης δεν έχει τέλος.

Με σκωπτικό τρόπο σχολίασαν κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ την απουσία του Αντώνη Σαμαρά (δείτε εδώ) από την ψηφοφορία για την τροπολογία για το ποδόσφαιρο.

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ σχολίαζαν, αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας, ότι ο αυτοεξευτελισμός της κυβέρνησης δεν έχει τέλος. «Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης μέσω του εκπροσώπου του, ανακοίνωσε ότι όποιος δεν ψηφίσει την τροπολογία - παρωδία για το ποδόσφαιρο, θα διαγραφεί από τη ΝΔ. Προσπάθησε να μαζέψει τους βουλευτές του και να αποφύγει το κοινοβουλευτικό διασυρμό, αλλά τελικά τα έκανε χειρότερα : Αυτός που αγνόησε την κομματική πειθαρχία ήταν ο κύριος Σαμαράς. Δε θα θέλαμε να είμαστε στη θέση του κυρίου Μητσοτάκη αυτές τις δύσκολες ώρες», καταλήγουν κύκλοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σημειώνεται ότι παρά το γεγονός ότι το Μέγαρο Μαξίμου έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας ο πρώην Πρωθυπουργός απουσίαζε από τη σημερινή ψηφοφορία χωρίς να υπάρχει δικαιολόγηση της απουσίας του. Εκτός του Αντώνη Σαμαρά απουσίαζε και ο βουλευτής Χαλκιδικής, Γιώργος Βαγιωνάς λόγω προβλήματος υγείας και ο οποίος όμως, έστειλε επιστολή με την οποία δήλωνε ότι εάν παρευρισκόταν στην ψηφοφορία θα ψήφιζε υπέρ της τροπολογίας. Αντίθετα, από την κυβέρνηση δήλωναν άγνοια για την απουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά από την ψηφοφορία, ο οποίος έχει επιστρέψει από το ταξίδι του στις ΗΠΑ εδώ και δύο ημέρες.

Διαβάστε ακόμα: Σαμαράς: Προσωπικοί οι λόγοι απουσίας μου από την ψηφοφορία