Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Χρυσοχοΐδης παραδέχθηκε ότι πρόσφερε φύλαξη στον Φουρθιώτη

«Η κυβέρνηση σήμερα διά στόματος Χρυσοχοΐδη αναγνώρισε ότι ένα χρόνο τώρα αγκάλιαζε τον Μένιο Φουρθιώτη», λέει η Κουμουνδούρου.

«Ο κ. Χρυσοχοΐδης σήμερα το πρωί αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως επί ένα και πλέον χρόνο προσέφερε αστυνομική φύλαξη στον κ. Φουρθιώτη, τον άνθρωπο που κυκλοφορούσε με πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ και που έμπαινε σε υπουργικά γραφεία τραμπουκίζοντας συναδέλφους του υπουργούς», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή τα λεγόμενα του υπουργού στη Βουλή.

Όπως αναφέρει, «ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν απέφυγε, ωστόσο, την αγαπημένη του συνήθεια: να ψεύδεται». «Δήλωσε μπροστά στα μάτια των έκπληκτων βουλευτών ότι η αστυνομία ουδέποτε διέψευσε τη φύλαξη Φουρθιώτη, κάτι που φυσικά όχι μόνο είχε διαψεύσει με επίσημη ανακοίνωσή της, αλλά είχε επιτεθεί και στους δημοσιογράφους που έκαναν τις αποκαλύψεις», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προσθέτοντας ότι « και προσπάθησε να δικαιολογήσει τα ψέματά της λέγοντας και πάλι ψέματα».

«Το ψέμα στο ψέμα, όμως, δηλώνει την ενοχή της», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλήγει με υστερόγραφο: «Ακόμα δεν μας έχει πει ούτε ο κ. Μητσοτάκης, ούτε κανείς άλλος με ποιες πλάτες ο συγκεκριμένος κύριος έκανε ό,τι έκανε και τι σχέσεις έχει με την κυβέρνηση της ΝΔ».