Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Για άλλη μια φορά, ο κ. Μητσοτάκης φόρεσε το προσωπείο του μετριοπαθούς» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

Βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα (δείτε εδώ).

«Για άλλη μια φορά, ο κ. Μητσοτάκης φόρεσε το προσωπείο του μετριοπαθούς. Εκφώνησε μια έκθεση ιδεών, ανέφερε διάφορες γενικολογίες, προσπαθώντας να κρύψει το πραγματικό του πρόγραμμα», αναφέρει η Κουμουνδούρου.

«Όμως, πίσω από το ‘συμβόλαιο εργαζομένων-επιχειρήσεων’, κρύβεται η επταήμερη εργασία, το ‘ξεπερασμένο οχτάωρο’, η κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων και κατακτήσεων. Πίσω από το ‘θέλουμε ανάπτυξη κι όχι επιδόματα’, κρύβεται η κατάργηση επιδομάτων. Πίσω από την ‘έκρηξη επενδύσεων’, που θα γίνει με έναν μαγικό τρόπο, που μόνο ο κ. Μητσοτάκης γνωρίζει, κρύβονται τα τεράστια ελλείμματα, η θηριώδης ανεργία, η Ελλάδα της ανθρωπιστικής κρίσης που παρέδωσε το κόμμα του, το 2015. Όσο κι αν κοπιάζει ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ, οι αλήθειες τους ξεφεύγουν» καταλήγει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ