Παρασκευή 20 Μαΐου 2022
x

ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ

«Επειδή αν παραιτήσει υπουργούς ο κ. Μητσοτάκης θα μείνει χωρίς υπουργικό συμβούλιο, ας τους πάρει και να φύγουν μια ώρα αρχύτερα», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, εξαπολύει για ακόμη μια φορά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με αφορμή τη ταλαιπωρία που υπέστησαν οι πολίτες τις δυο τελευταίες ημέρες λόγω κακοκαιρίας, ενώ επιρρίπτει ευθύνες και στους αρμόδιους υπουργούς.

«Επειδή αν παραιτήσει υπουργούς ο κ. Μητσοτάκης θα μείνει χωρίς υπουργικό συμβούλιο, ας τους πάρει και να φύγουν μια ώρα αρχύτερα», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«Μετά από δύο ημέρες silver alert για τον κ. Μητσοτάκη για το χάος που δημιούργησε το επιτελικό του κράτος, στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο το ελάχιστο που θα περίμεναν οι πολίτες είναι να σταματήσει να κρύβει τις ευθύνες του πίσω από επιθέσεις σε άλλους, μέχρι και στους πολίτες, και να ζητήσει τις παραιτήσεις», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Του κ. Οικονόμου που έφτασε να τα βάλει μέχρι και με τους μετεωρολόγους για να δικαιολογήσει το μπάχαλο. Του κ. Στυλιανίδη, της χρυσής μεταγραφής που έκανε προσωπικά ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης για την πολιτική προστασία, μετά το φιάσκο των πυρκαγιών του καλοκαιριού ο οποίος κατάφερε το πρωτοφανές να κλείσουν όλες οι κεντρικές λεωφόροι της Αθήνας από τα πρώτα χιόνια, αφήνοντας χιλιάδες οδηγούς για ώρες στο έλεος της κακοκαιρίας», προσθέτει.

«Του κ. Καραμανλή αρχιτέκτονα του χάους στις Μεταφορές και βασικού υπευθύνου της ταλαιπωρίας δεκάδων χιλιάδων επιβατών σε Ηλεκτρικό, Προαστιακό και τρένα. Του κ. Σκρέκα που τρεις μέρες μετά έχει αφήσει ολόκληρες περιοχές της Αττικής χωρίς ρεύμα και θέρμανση. Των κ. Θεοδωρικάκου και Βορίδη για την «άψογη» λειτουργία του κρατικού μηχανισμού», συμπληρώνει.

«Επειδή ωστόσο είναι πάρα πολλοί και θα μείνει χωρίς υπουργικό συμβούλιο, προτείνουμε στον εξαφανισμένο κ. Μητσοτάκη να τους πάρει όλους μαζί και να φύγουν μια ώρα αρχύτερα, μήπως και ανασάνει η χώρα», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ