Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι καλά θα κάνει στις ευαίσθητες αυτές στιγμές, ο πρωθυπουργός να μιλάει λιγότερο και να πράττει περισσότερα.

 

Για επικοινωνιακή διαχείριση των  εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς πηγές του κόμματος υπογραμμίζουν ότι «την 3η συνεχόμενη ημέρα που το Τουρκικό ερευνητικό παραβιάζει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, εμφανίστηκε με τηλεοπτικό διάγγελμα ο Έλληνας ΠΘ για να ενημερώσει τον ελληνικό λαό ότι δεν υπάρχουν έρευνες παρά μόνο προκλήσεις». 

«Αν δεν υπάρχουν έρευνες και άρα παραβίαση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων ποιος ο λόγος να ζητάμε τη διπλωματική συνδρομή τόσο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για κυρώσεις όσο γενικότερα και του Διεθνούς παράγοντα», συνεχίζει η Κουμουνδούρου, προσθέτοντας ότι όπως και με τη παρουσία Τούρκων στρατιωτών σε ελληνικό έδαφος σε νησίδα του Έβρου, όπου το ΥΠΕΞ έκανε επίσημο διάβημα αλλά κατά τα άλλα δεν είχαμε παραβίαση, έτσι και τώρα δεν έχουμε παραβίαση απλά ανάπτυξη των στόλων.

«Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι όλα επικοινωνία. Καλά θα κάνει στις ευαίσθητες αυτές στιγμές να μιλάει λιγότερο και να πράττει περισσότερα. Αλλιώς, κρείττον σιγάν», καταλήγουν οι ίδιες πηγές. 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ