Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020
x

ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΖΟΡΠΙΔΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος ο πρόεδρος του ΕΕΘ «προσβάλλει ολόκληρο τον κλάδο που υποτίθεται πως εκπροσωπεί και την ίδια τη Δημοκρατία».

Με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας την παράταξη "Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία", Νικόλαο Χρυσομάλλη και τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης με την παράταξη "Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλονίκη", Αρτέμη Ματθαιόπουλο, και υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους των δύο παρατάξεων συναντήθηκε χθες ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Μιχάλης Ζορπίδης, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης σε σχετική ανακοίνωση.

«Ο κ. Ζορπίδης, ο οποίος εκπροσωπεί ένα από τα μεγαλύτερα επιμελητήρια στη χώρα, αν μη τι άλλο οφείλει μια εξήγηση στις χιλιάδες μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης» επισημαίνει το κόμμα και ερωτά:

«Πως είναι δυνατόν να συναντιέται με εκπροσώπους της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής προσβάλλοντας ολόκληρο τον κλάδο που υποτίθεται πως εκπροσωπεί αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία».

«Ως ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης σημειώνουμε απλώς πως δεν περιμέναμε τίποτε διαφορετικό από τον κ. Ζορπίδη» καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ